Vis deg frem

Vis frem din kompetanse på din egen side hvor du kan beskrive din virksomhet, publisere produkter, videoer og publisere PDF-dokumenter. Legg til all den informasjonen du trenger for å skille seg ut. Her kan du virkelig tiltrekke deg interesse fra potensielle kunder.


Du har kontrollen

Potensielle kunder ser etter informasjon på nettet før de velger leverandører. Her har du en unik mulighet til å få innflytelse på hva som er sagt om din bedrift ved å publisere nøkkeltall, produkter, artikler og siste nytt.


Søkemotoroptimalisert

Har du enda ikke en elektronisk katalog, men du ønsker å øke produktenes synlighet? I tillegg til forretningssiden, kan du opprette produktsider på Utleie.info. Sidene er optimalisert for mobiltelefon og nettbrett. 

Vår nettside er selvfølgelig søkemotoroptimalisert. Dette vil si at vi vil øke din sjanse for å bli funnet hos søkemotorene. I tillegg, til å bli listet opp her i katalogen så vil du altså øke dine muligheter for å bli sett hos Google. 

Ikke bare nok med det, men kjøper du Premium versjonen, så får du dofollow link, som vil si at vi gir deg "link juice" fra vår side. Dette igjen gjør at din egen side får mer power hos søkemotorer som f.eks. Google.