i Tjeneste

Leie tjenester

Leie tjenester

Man kan ha behov å leie utstyr eller leie tjenester i mange sammenhenger i livet. Det er ikke bare utstyr for oppussing og vedlikehold man trenger, men i mange tilfeller har man behov for utstyr som kan være for dyrt å kjøpe for å bruke en gang. 

Et eksempel er når man skal ha selskap i et stort selskapslokale og taler og liknende vil drukne i størrelsen på lokalet. 

I tillegg vil man i et større selskapslokale trenge litt ekstra utstyr for å få god lyd når man slipper bryllupsgjestene løs på dansegulvet. 

For å få et godt anlegg for talene, trenger man PA-anlegg som dekker hele lokalet med god lyd slik at alle gjestene hører talene og kan nyte musikken etterpå. 

Hvis man kun trenger denne typen utstyr et fåtall ganger, kan det lønne seg å leie utstyr som dekker lyd-behovet. Finn utleie av det utstyret du trenger på våre sider.

Stort utvalg av utstyr for alt fra musikk til sakselifter

Man er ikke begrenset til å leie utstyr av kun en type, men kan velge mellom flere kategorier. Finn utleie du har behov for i den kategorien som har det utstyret du trenger. 

Om du leter etter en sakselift eller en container-truck, så er det ganske sikkert noen som leier ut denne typen utstyr om du har de rette tillatelsene til å bruke utstyret. 

Innenfor musikksjangeren kan du leie alt fra mobile scener til det lysutstyret du trenger til en scene. 

Dette kan du leie med eller uten personell til å sette det opp for deg, eller med en mellomting ved at du stiller med en del personer selv som hjelper de som leverer utstyret. 

Finn utleie av det utstyret du trenger. Det finnes stort sett alltid muligheter for å leie utstyr som er dyrt å kjøpe inn selv.