i Kjøretøy

Leiebil Oslo

Leiebil Oslo

Rent a wreck Oslo ble etablert for å tilby rimelige biler for utleie for sine kunder ved at de holdt utgiftene nede på bilparken sin. 

Mange leiebilselskaper benytter kun nye biler, men Rent a wreck Oslo tilbyr en rimeligere løsning ved å kjøpe inn en noe eldre modell enn det konkurrentene gjør, og dette er konseptet dette utleiefirmaet er basert på. 

Bilene er akkurat like gode å kjøre og du vil få en like bra opplevelse med å leie bil for en lavere pris.

Billigere leiebil med eldre modeller

Ved at Rent a wreck Oslo benytter noe eldre biler enn andre utleieselskaper, så sparer man på utgiftene ved å vedlikeholde en bilpark med kun nye biler. 

Det er til slutt kundene som nyter godt av denne innsparingen, og kan nyte fordelen av gode priser for den samme kjøreopplevelsen. 

De fleste som leier en bil ønsker ikke å bruke mer penger på dette enn man må, og vil heller leie en litt eldre bil litt billigere, enn å betale ekstra mye for en helt ny bil fra et annet selskap.

Eldre bil, samme mulighet

Du vil ikke oppleve noen begrensninger når du leier biler hos Rent a wreck Oslo, bare muligheter ved at bilene er noe rimeligere enn de er hos andre leverandører. 

Dette er et konsept som oppstod på grunn av frustrasjonen med at flere leiebilfirmaer beholder hver bil ganske kort tid i stedet for å forsøke å gi sine kunder gode priser når de faktisk kun ønsker en bil, og ikke bryr seg om den skinner litt mer enn den bilen de leide sist gang. 

De fleste leier en bil når de har et spesielt behov, som å frakte forskjellige ting fra et sted til et annet, eller at man trenger et kjøretøy når man ønsker å besøke familie eller venner i en annen by.

e