i Markedsføring

Utleie av containere

Utleie av containere

Utleie av container er et praktisk tilbud når man skal rydde etter større oppussingsprosjekter eller man skal samle opp søppel for bortkjøring hos private eller bedrifter. 

Man kan enkelt finne en bedrift som tilbyr utleie av container i denne kategorien enten man trenger dette til en privat bolig, sameier og borettslag, eller man vil finne utleie av container for bedrifter.

Utleie av container privat og for sameier og borettslag 

Når man står overfor større oppussingsprosjekter, som å bytte et bad, så blir det mye byggavfall som man trenger å få kjørt bort fra eiendommen. 

Ved å samle alt dette i en container, så kan bedrifter som leier ut containeren hente den og kjøre den direkte til avfallssorteringen straks prosjektet er avsluttet. 

På denne måten går det raskt å rydde boligen og eventuelt hagen for avfallet fra prosjektet. I sameier og borettslag vil man gjerne årlig gjennomføre en dugnad, eller man vil gi beboere tilgang til å bli kvitt større avfall. 

Ved å benytte en bedrift som driver med utleie av container, så kan man enkelt få denne containeren levert på eiendommen, og man kan få den kjørt bort etter at ryddingen er ferdig. 

Med en slik løsning er det enklere å få beboere til å delta på en dugnad da mye av jobben gjøres av bedriften som henter containeren. 

Container for bedrifter

Mange situasjoner tilsier at bedrifter også kan ha behov for å leie en container. Mange bedrifter har omorganiseringer i bedriften minimum annethvert år, og flytter da gjerne rundt på sine ansatte internt. 

Dette, og kanskje også bytting av møbler i samme prosessen, skaper ofte mye avfall som enkelt håndteres ved hjelp av en leie-container. 

Når lokalene er ryddet og containeren kjørt bort, så er man raskt i gang igjen med daglig drift av bedriften og kan sikre at man ikke mister omsetning på grunn av prosessen.

Finn utleie av containere