i Eiendom og Bolig

Utleie av leiligheter

Utleie av leiligheter

Under kategorien Eiendom og bolig, kan du finne det du trenger innen utleie av leiligheter. Dersom du har behov for å leie leilighet privat eller som bedrift, så kan du finne et godt utvalg av tilbydere som kan skaffe deg det du trenger. 

Du kan også finne et godt utvalg av tilbydere for utleie av leiligheter i utlandet. Når du for eksempel ønsker å bo privat på ferie i stedet for å bo på hotell, så er dette en ypperlig mulighet. 

Når du skal finne leiligheter for din bedrift eller privat for jobb i an annen by, er det praktisk å benytte tilbydere som kan finne leilighet for deg, da det kan være tidkrevende å finne frem til den rette leiligheten i en by du ikke er kjent i.

Leie av leiligheter privat

De fleste byer har flere tilbydere for utleie av leiligheter for private og disse finnes under kategorien Eiendom og bolig. 

Noen kan tilby deg leiligheter for langtids-leie, mens andre kan skaffe deg leiligheter på kort varsel. Prisene varierer en del mellom leiligheter som tilbys på kort varsel, i forhold til leiligheter hvor du ønsker å leie på langtids-leie. 

Ved å kontakte flere tilbydere kan du finne ut hvor du kan få tilbud om leilighet i henhold til dine behov og ønsker. 

De fleste vil kunne tilby deg leiligheter i alle størrelser og prisklasser, i de fleste deler av byen. Leiligheter i de laveste prisklassene er det vanligvis stor konkurranse på da disse er svært ettertraktede for pendlere og studenter.

Leie for bedrifter

Mange bedrifter har stadig behov for å leie leiligheter til sine ansatte eller til konsulenter. 

Mange av disse trenger stor fleksibilitet, og vil derfor velge tilbydere av utleie av leiligheter for korttidsleie og som kan skaffes på kort varsel, men det finnes også alternativer hvor du kan få tilbud om leie på lengre sikt. 

Prisene er ofte noe høyere for tilbyderne som tilbyr fleksibiliteten som bedrifter ønsker enn om du leier privat.