i Kran og Lift

Utleie av verktøy og maskiner

Utleie av verktøy og maskiner

Mange større byggeprosjekter kan ikke utføres uten verktøy som kan være dyrt å anskaffe og som vanligvis ikke er en del av standardutvalget de fleste har i hjemmet. 

Selv borettslag, sameier og bedrifter har begrenset utvalg av en del typer verktøy og maskiner. 

Men på grunn av tilgjengeligheten for utleie av verktøy og maskiner, så kan du få tilgang på det utstyret du trenger uansett hvor stor jobb som står foran deg. 

Du kan leie alt fra pressluftbor til sakselifter. Sakselifter kan være en nødvendighet for å utføre arbeid på større fasader, for eksempel i boligblokker.

Enkle jobber i høyden med sakselifter

Flere borettslag, sameier og bedrifter har regelmessig behov for en del vedlikeholdsarbeid på fasader og tak. 

Om man ignorerer disse vedlikeholds-jobbene, kan man oppleve at fasadene eller taket kan ta skader av mangel på vedlikehold og dermed forringes mye raskere enn det som er meningen. 

Om man skulle sette opp stillaser for alle typer regelmessige jobber, så ville disse jobben bli mye mer omfattende enn de behøver å være. 

I stedet kan man leie sakselifter for å komme til oppover fasadene ved behov for vask eller vedlikehold. 

Skulle man selv investere i sakselifter for å ha disse tilgjengelig når jobbene står for døren, så ville man ikke bare få store utgifter, men man ville også hatt en utfordring i forbindelse med lagring av maskinene.

Utleie av verktøy og maskiner gjør at du får jobben gjort

De fleste som pusser opp sine hjem selv har ikke tilgang på alt av mer avansert utstyr. Når man skal få laget hull i mur, betong eller asfalt, så kan det være nødvendig med kraftige verktøy som trykkluftbor. 

Men dette er kun et eksempel. Det finnes mange typer verktøy man kan ha behov for som ville blitt ekstremt dyrt å kjøpe inn, i mange tilfeller. 

Med utleie av verktøy tilgjengelig, så behøver man ikke kjøpe det inn selv, men kan heller betale for bruken den tiden man trenger det.